I de tidiga timmarna den 29 september uppdaterade Premier League Manchester City Fullbackmendys skadasituation på den officiella hemsidan, den franska landslagsmedlemmen, diagnostiserades med en höger knä främre korsbandet. Kan vara frånvarande i flera månader. Om du vill Billiga Fotbollströjor får du den bästa servicen.

Förra veckan skadades Gurmendi i en fotbollsmatch i Manchester Citys 5-0 seger över Crystal Palace, en medlem av det franska landslaget som gurmendi knäet omedelbart efter en konflikt med Thomson. Den initiala skanningen drack inte några slutsatser, men efter en serie observationer var Gurmendi skada mycket allvarligare än tänkt. Gurmendi i Barcelona i veckan för att besöka en knäskydds terapeut, Kugat, som också är hans Manchester City lagkamrat Gundogans knäläkare. Gurmendi skada var ett stort slag mot Manchester City-chefen Pep Guardiola, men hans gamla vän Kugat var världens bästa läkare och Debraune och Kompany hade behandlats av Dr. Kugat förra året. Enligt lokala media nyheter, Gurmendi kommer att avbrytas i flera månader, har återbetalats för säsongen, missade resten av säsongen. Använd ditt favoritnamn och nummer för att anpassa Manchester City Fotbollströja. Manchester City Club önskar Gurmendi att återhämta sig snart

Sommaren 2017 gick Gurmendi i Manchester City från Monaco till ett högt pris på 52 miljoner, och Gurmendi spelade också bra i Manchester City under den nya säsongen. Efter skadan bekräftades, på personlig Twitter, uttryckte Gurmendi också förtroende för comebacken: "Vänner, det är en dålig nyhet, på grund av korsbandet slitna, kommer jag att bli ett Manchester City-lag skadat en av folket, förväntas vara en väktare i flera månader. " Men jag hoppas att jag kan vara så snart som möjligt med en starkare hållning, skada bra comeback. "Gurmendi för Manchester City fem gånger, är de första spelarna, laget alla vinner, och i hans femte match för Manchester City kolliderade han med Townsend 23: e minut i första halvlek och sedan i 29: e minuten inte att hålla sig till fotbollen matchen ersattes. " När du köper Manchester City jersey på Den bästa fotbollströjor affären, finns det många alternativ, vi har snabb leverans och bästa service!